sündmus: Koguduse Välislähetus

Mis toimub?
KASUTAJA
kasutajanimi:
parool:

Koguduse Välislähetus

24. september 2010, reede - 25. september 2010, laupäev

Eesti Misjonikokkutulek 2010

Eesti Misjonikokkutulek 2010
Koguduse välislähetus

24. - 25. septembrini 2010
toimub Tallinna Metodisti kirikus

Kokkutuleku peakõnelejaks on Steve Hollinghurst Inglismaalt, anglikaani kirikust, kes ütleb enda kohta, et ta on pühendanud oma elu uurimaks, kuidas mõistetavalt edastada usku inimestele, kellel puudub kiriklik taust!

Kokkutulekul pööratakse eriliselt tähelepanu Kristuse koguduse misjonitegevusele ja otsitakse praktilisi juhtnööre kuidas viljakamalt inimestega kontakte luua ning kuidas tänases Eestis rääkida inimestele Kristusest!

Üritusel saab kuulata ja näha spetsiaalselt selleks ürituseks lindistatud videointervjuud Shveitsi Agape juhi Hanspeter Nüeschiga, kes annab nõu, kuidas kaasajakogudus peaks evangeeliumi kuulutama. Sõna võtavad mitmed pastorid ja evangelistid, kes on Eestis selles vallas tegevad. Toimub ühine jumalateenistus, arutelud, avatud on misjonikohvik. Noorte tippsündmuseks kujuneb kindlasti Kaarli kirikus korraldatav reedeõhtune ööpalvus koos Oslo Gospelkooriga!
Kokkutulekul osalustasu ei võeta!
Kokkutulekul saab anda oma annetuse Eestimaa evangeelse töö tarvis, mis läheb sihtotstarbeliselt kogudustevaheliste kristlike organisatsioonide Agape Eesti ja Eesti Alfa töö toetuseks!
Kokkutuleku korraldab Eesti Evangeelse Allianssi Evangelismi- ja Misjonitoimkond!

kirikutevaheline misjonikokkutulek Eesti Misjonikokkutulek 2010, millega tähistatakse
100 aasta möödumist oikumeenilisest misjonikonverentsist Edinburghis!

Lisainfo: Janek Pallase tel: 56609876

Asukoht: Tallinna Metodisti kirikus